Handleiding

De bediening van de S1 erg simpel. Druk 1x op de aan/uit knoppen en zet vervolgens de ultrasonische stand aan, Druk nog één keer op de aan/uit knop om ook de EMS massage stand aan te zetten. Combineer de positieve of negatieve ionen met een van de onderstaande knoppen voor de behandeling die bij jouw huid past.

Gebruikerstips

Zorg ervoor dat de huid altijd goed nat is gemaakt met water om de poriën effectief te behandelen. Tijdens het gebruik zal er een soort van mist ontstaan die de bovenliggende puistjes en mee-eters opent. Combineer je favoriete crème of olie tijdens voedende of masserende behandeling om de voedingsstoffen nog beter in de huid op te nemen.

Volg tijdens gebruik de lijnen van de afbeelding.

R E I N I G E N

Effectief puistjes en mee-eters verwijderen

Zorg ervoor dat de huid altijd goed nat is tijdens de reinigende stand. Bij gebruik vormt het water een lichte mist waardoor oppervlakkige puistjes zich openen. Houdt de knoppen van het apparaat aan de buitenkant van de huid om het apparaat optimaal te gebruiken.

V O E D E N

Behandel je rimpels en slappe huid

Smeer een dikke laag van je favoriete crème of voedende olie op de huid. Door de hoge geluidsgolven wordt de crème en olie uitgedund zodat het makkelijker in de poriën kan trekken. Bij gebruik van de voedende stand hoort de kant van de knoppen gelijk te liggen aan de huid. Maak hierbij een achterwaartse beweging, alsof je glazuur op een taart smeert.

M A S S E R E N

Verbeterd herstel van de huid en littekens

Stimuleer de omliggende spieren met EMS en bevorderd het herstel proces van de huid. Het effect is een strakkere en zachte huid. Smeer een lichte laag creme of olie op de huid en maak een achterwaartse beweging met de kant van de knoppen gelijk aan de huid.

Senna
1 october 2017

Hoef niet eens hard te drukken zie gewoon alle mee-eters vanzelf eruit komen

Rachel
12 Juni 2017

Ik heb hem nu 2 x gebruikt en merk al duidelijk verschil, mijn huid leek wel mini rocky mountains en het is echt al 50% minder.

Milan
14 october 2017

Dacht dat het een beetje pijn zou doen maar het voelt echt fijn

Supreme Skin S1

Ontvang jouw startset binnen een paar dagen thuis.