Is de S1 enkel bedoeld voor je gezicht?
Nee zeker niet, je kunt de S1 gebruiken voor je hele lichaam. Vermijd echter: ooglid, schaamstreken.
Zou een gezichtsmasker niet voldoende zijn voor een gezichtsbehandeling?
Nee, een gezichtsmasker verwijderd enkel een deel van eventuele mee-eters en vuil.Tevens zorgen dergelijke maskers meestal voor huidirritatie en huidbeschadiging.

 

De S1 integendeel verwijderd vuil op en in je huid enkel door middel van hoge en snelle geluidsgolven. Door het uitvoeren van alle 3 de behandelingen en het gebruik te maken van een voedende olie tijdens de behandeling is het resultaat een gezonde, beschermde en verstevigde huid!

Levertijd
Voor 17:00 is morgen GRATIS thuisbezorgd. Houd er rekening mee dat zondag en maandag niet geleverd wordt.
Hoe gebruik ik de S1?
De S1 is erg makkelijk in gebruik, kijk voor de gehele uitleg op de Tutorials pagina
Welke standen kan ik gebruiken?
De S1 beschikt over 3 standen

 • Reinigen
 • Voeden
 • Masseren

Voor meer informatie over de behandelingen bezoek onze link:https://supremeskin.nl/tutorials/

Wachtwoord vergeten?
Je wachtwoord resetten kan via de Mijn Account pagina
Kan ik het ook gebruiken tijdens de zwangerschap?
Het wordt afgeraden om gebruik te maken van de Supreme Skin S1 of L1 tijdens de zwangerschap. Na de bevalling kunt u wel gebruik maken van onze apparaten om bijvoorbeeld de uitgezakte huid weer strak te maken met de Supreme Skin L1.
Binnen hoeveel dagen wordt het aankoop bedrag teruggestort?
Geef ons de kans om de betaling administratief te verwerken zodat we het bedrag binnen 10 werkdagen om je rekening storen.
Bij wie kan ik terecht voor opmerkingen, vragen of feedback?
We bieden de volgende service aan voor onze bezoekers/klanten:

 • Live chat op de website
 • Support op Facebook, Youtube, Instagram ,en WhatsApp
 • Per e-mail: info@supremeskin.nl

Wat is de levertijd?

Alle bestellingen van maandag t/m vrijdag voor 17:00 worden de volgende dag bezorgd aan huis. Bestelling na 17:00 worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen geen verzendkosten, dit geldt voor alle bestellingen op onze webshop.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een email met daarin de gegevens om jouw pakket te volgen, deze wordt door PostNL bezorgd. Verder kun je uiteraard via een track&trace code jouw pakket volgen.

Is de S1 geschikt voor alle huidskleuren?
Ja, de meeste donkere huidskleur kan echter minder snel resultaat tonen vanwege het feit dat de poriën dichter bij elkaar zitten.
Welke voedende olie of crème kan ik het beste gebruiken?
Er zijn duizenden producten voor het verstevigen van je huid, we weten uiteraard niet welke product(en) daadwerkelijk goed voor je huid op korte en lange termijn. Er zijn degelijk ook product(en) die via je huid in bloed word opgenomen waardoor je lichaam schade kan leiden. We raden daarom om enkel natuurlijke producten te verkopen.

 

Tip:

Wij raden biologische Argan olie, deze zal binnenkort toegevoegd worden in ons assortiment!

Verstevigd de S1 mijn huid?
Ja zodra je de behandelingen 2 keer peer week uitvoert en gebruik maakt van een voedende olie zullen de poriën deze effectiever opnemen waardoor je huid verstevigd wordt.
Kan ik beide zijde gebruiken bij de behandelingen?
Ja je hoeft niet perse voor een bepaalde behandeling een bepaalde zijde kiezen, echter raden we aan de reinigingsbehandeling de achterkant van de S1 aan de buitenzijde zit. Voor meer informatie hierover zie onze promotie video’s.
Voel of zie ik direct resultaat na de eerste behandeling?
Je ziet en voel al direct resultaat na de eerste behandeling, sterker nog, je ziet en voel resultaat na de reinigingsbehandeling. Indien je huid droog is voel je direct dat je huid soepeler is geworden. Indien je huid vettig is, zie en voel je direct een minder vettige huid!
Als ik een huidaandoening heb moet ik dan eerst mijn arts raadplegen?

De Supreme Skin S1 is voor de meeste huidtypes geschikt. Vaak ook voor personen met een huidaandoening. Wanneer je een medische behandeling voor een huidprobleem heeft of denkt te hebben, raadpleeg dan eerst uw arts.

Wanneer u een medische behandeling voor een huidprobleem heeft of denkt te hebben, raadpleeg dan eerst uw arts. Gebruik de Supreme Skin S1 niet als je:

-een huidallergie hebt
-een open wond hebt
-een huidprobleem hebt
-in medische behandeling hebt
-een (cosmetische) gezichtsbehandeling hebt ondergaan
-medicatie neemt die de huid gevoeliger maakt

*Als je onder medische behandeling bent wegens een huidprobleem, raadpleeg dan je arts vooraleer de Supreme Skin S1 te gebruiken.

Kan ik de Supreme Skin S1 gebruiken als ik acné of een ander huidprobleem heb?

De Supreme Skin S1 is voor de meeste huidtypes geschikt. Vaak ook voor personen met een huidaandoening. Wanneer je een medische behandeling voor een huidprobleem hebt of denkt te hebben, raadpleeg dan eerst je arts.

Mag de Supreme Skin S1 aangewend worden op een gevoelige en tere huid?

De Supreme Skin S1 is gegarandeerd veilig en zacht voor de meeste huidtypes. De plaat is zo ontwikkeld dat het gemakkelijk en pijnloos over de huid heen glijd. Als u een ander crème of serum gebruikt, raden wij je aan dit eerst  op uw hand te testen voordat u met de behandeling begint. Bepaalde crèmes en serums, zoals deze die zuren bevatten, kunnen je huid irriteren wanneer ze toegepast worden met de Supreme Skin S1. 

Is de plaat op de boven kant scherp?

Nee, de plaat op de bovenkant is bot en zo gemaakt dat het gemakkelijk over de huid glijd.

Welke functies heeft de Supreme Skin S1?

Je kunt kiezen uit 3 gewenste behandelingen zie hieronder:

Masseren

Maak je gezicht vochtig met water. De EMS massage stand zorgt voor een beter herstel proces van de huid en stimuleert de omliggende spieren. Het effect is een strakke en zachte huid.

Voeden

Breng eerst een crème of lotion op de huid aan. De stand VOEDEN zorgt ervoor dat crèmes en lotions tot diep in de huid worden opgenomen. Tegelijk wordt de huid ook gemasseerd.

Reinigen

Breng eerst water op de huid aan. De stand REINIGEN zorgt ervoor dat mee-eters, puistjes en andere onzuiverheden van de huid worden verwijderd Dit zorgt voor een stralende en zachte huid. (meest gebruikt door klanten)

Hoe vaak moet ik de Supreme Skin S1 gebruiken?

Wij adviseren om de Supreme Skin S1 de eerste 2 weken gemiddeld 2-3 keer per week te gebruiken en na hierna 1 keer per week. 

Mag ik de Supreme Skin S1 gebruiken op een droge huid?

Nee, de huid moet constant vochtig zijn tijdens het gebruik.

Na hoeveel tijd zie ik resultaat?

Dit verschilt per persoon en per huidtype. De meeste personen zien al direct resultaat na het eerste gebruik.

Kan ik tijd en geld besparen met de Supreme Skin S1?

Je kunt enorm veel tijd besparen omdat je niet meer naar een beauty salon hoeft, geen afspraken meer inplannen tussen je drukke schema. Je kunt ook enorm veel geld besparen. Bij een beauty salon betaal je per behandeling een groot bedrag, de Supreme Skin S1 is een kleine eenmalige aankoop die je voor altijd kan gebruiken!

Hoe lang kan je de Supreme Skin draadloos gebruiken?

Je kunt de Supreme Skin S1 tot 2 uur draadloos gebruik. Handig voor thuis maar ook voor onderweg of op vakantie.

Wat zijn de voordelen van de Supreme Skin S1?
De Supreme Skin S1 is erg makkelijk in gebruik. Met 2 simpele knoppen kun je het gehele apparaat bedienen en de gewenste behandeling selecteren. Het apparaat ligt lekker in de hand door een licht, strak en ergonomisch design. De Supreme Skin S1 is veilig en niet schadelijk voor de huid. Op de bovenkant van de Supreme Skin S1 zit een ijzer plaatje deze heeft een rond en bot design zodat het gemakkelijk over de huid glijd. Verder is de Supreme Skin S1 is geheel draadloos, makkelijk voor thuis maar ook voor op onderweg of op vakantie!
Waarom is de Supreme Skin S1 uniek?
Door een innovatieve ontwikkeling is de Supreme Skin S1 uniek ten opzichte van de andere gezichtsreinigingsapparaten. Het ijzeren plaatje op het apparaat vibreert met 25.000 trillingen per minuut. Hierdoor komen onzuiverheden gemakkelijk los van de huid zoals vettigheid, puistjes en mee-eters. De Supreme Skin S1 reinigt niet alleen het huidoppervlakte maar verwijdert ook onzuiverheden tot diep onder de huid. Traditionele gezichtsreinigingsapparaten reinigen alleen het huidoppervlakte. Geef je zelf vanuit huis een professionele schoonheidsbehandeling!
Wat is de Supreme Skin S1?
Met de Supreme Skin geef je jezelf een professionele gezichtsbehandeling vanuit huis. Dankzij de diepe reiniging worden onzuiverheden zoals dode huidcellen, puistjes, mee-eters en vettigheid verwijdert. Ook worden huidverzorgingsproducten als crèmes, serums en lotions beter opgenomen door de huid. Het ijzeren plaatje bovenop het apparaat trilt 25.000 keer per minuut, waardoor het huidoppervlakte en daar onder diep gereinigd worden. De Supreme Skin S1 is geheel draadloos en kun je dus overal gebruiken.
Welke betaal mogelijkheden zijn er?
U kunt betalen via de volgende betaalmethode: iDeal, Mistercash, Bancontact, Paypal, Bitcoins of Creditcard.
Hoe zit het met de garantie?
Op alle producten binnen de webshop zit 1 jaar garantie op technische mankementen. Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie.
Krijg ik een nieuwe Supreme Skin S1 als deze defect raakt?

Ja, je ontvangt een geheel nieuwe Supreme Skin S. De defecte kun je geheel kosteloos retour sturen.Voor uitgebreide informatie refereren we je naar onze algemene voorwaarde.

Kan ik de Supreme Skin S1 na gebruik retour sturen?

Vanwege hygiënische redenen nemen wij geen gebruikte producten retour.

Wijzig je gegevens
Als je een Supreme account hebt, kun je zelf je accountgegevens wijzigen. Wil je bijvoorbeeld je naam, e-mailadres, bezorg- en factuuradres, betaalgegevens of wachtwoord wijzigen? Zo makkelijk gaat dat:

Ga naar het “Account” icoontje rechtsboven en log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Klik op “Account gegevens” om je naam, wachtwoord en/of e-mailadres aan te passen.

Om je adres te wijzigen, ga je naar “Adressen“.

Wachtwoord vergeten?
Ben je je wachtwoord vergeten? Op de inlogpagina vind je de link “Wachtwoord vergeten?”. Klik hier op en voer het e-mailadres in waarop je je nieuwe wachtwoord wilt ontvangen. Hierna kun je opnieuw inloggen in je account.

Mocht het op deze wijze niet lukken neem dan contact op met onze klantenservice.

Wachtwoord vergeten?
Ben je je wachtwoord vergeten? Op de inlogpagina vind je de link “Wachtwoord vergeten?”. Klik hier op en voer het e-mailadres in waarop je je nieuwe wachtwoord wilt ontvangen. Hierna kun je opnieuw inloggen in je account.

Mocht het op deze wijze niet lukken neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik bestellen?
De Supreme Skin is alleen exclusief verkrijgbaar via onze website www.supremeskin.nl.
Waar vind ik mijn winkelwagen?
De winkelwagen vind je rechts boven bij de website. Als je er op klikt dan zie je welke producten er in de winkelwagen zitten.
Hoe en waar kan ik afrekenen?
Zodra je de Suppreme skin hebt toegevoegd aan je winkelwagen dien je op doorgaan en op afrekenen te klikken. Vervolgens kom je op de betaalpagina. Op deze pagina kun je alle gegevens invullen en de gewenste betaalmethode selecteren. Zodra de betaling is voltooid is de bestelling ook afgerond.
Ik heb afgerekend en nu?
Na het afrekenen ontvang je direct een bestelbevestiging in je mailbox. Verder hoeft je niets te doen. Wij handelen de bestelling verder af om jouw pakket binnen de aangegeven termijn te bezorgen!
Hebben jullie een winkel?
Supreme Skin is een online bedrijf. Wij verkopen onze producten enkel via de website en hebben geen verkooppunt of bezoekadres. Supreme skin is momenteel bezig uitbreidingswerkzaamheden. We streven ernaar om onze bezoekers vooraf in fysieke aanraking te laten komen met ons product.
Wat houdt het in als ik een Member bij Supreme skin ben?
Onze Members genieten van het volgende:

   • Tot wel 25% korting op onze producten!
   • Ontvangen van samples
   • In aanmerking voor free trial van nieuwe producten
   • Product personaliseren
   • Toegang tot exclusieve video’s