De winter is in het land! We kunnen de luchtige kleding inruilen voor lekkere warme truien. Het wordt ’s morgens later licht, s’ avonds steeds eerder donker, het regent, waait en het is frisjes. Maar hoe beschermen we ons huid eigenlijk tijdens die weersveranderingen?

Zeg nee tegen zeep

Koude temperaturen betekent een grotere kans op ruwe, droge plekjes op je huid. Dus in de winter is het verstandig om flink te gaan hydrateren. Je huid met zeep wassen voelt misschien lekker aan, maar zeep droogt je huid enorm uit. Het is dus beter om een vaste dag- en nachtcrème te hebben.

Goed scrubben

Door een intense scrub verwijder je dode huidcellen en krijgt je huid de kans om nieuwe huidcellen aan te maken. Na een paar sessies zal je huid super zacht aanvoelen!

Vergeet je lippen niet!

Ook tijdens een romantische winterwandeling wil je natuurlijk geen last hebben van kloven of velletjes op je lippen! Met een simpele lippenbalsem voorkom je de meeste lip ellende.

Drink voldoende water

Ook in de winter is het belangrijk om genoeg water te drinken. Zo houd je je huid en lijf gehydrateerd en zie je er frisser en gezonder uit.

Gezichtsmaskertjes

Het is verstandig om eens in de week een hydraterend masker te nemen. Als je hierbij ook nog eens de Supreme Skin producten gebruikt ga je binnen no-time een glowing skin krijgen waar zelfs Gigi Hadid op jaloers zal zijn.

Neem ieder tip zorgvuldig door voor jezelf en kijk wat het beste bij jouw huid past. Je huid zult je erg dankbaar zijn in de winterttijden!

TIJDELIJKE actie code t.w.v. €20,-

Voor 17:00 besteld en krijg het morgen gratis thuisbezorgd!
Gebruik de volgende code tijdens het afrekenen: SupremeWinter