Zorgeloos online winkelen

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

Shoppen

waar en wanneer jij wilt, zonder een account te hoeven aanmaken. Zodra het product is geleverd, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen.

Veilig

Genieten van je bestelling, zonder je druk te maken over de betaling. Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, sturen wij je een betaaloverzicht per mail. Zo betaal je alleen voor die producten die je houdt.

Zelfservice

Met AfterPay kun je betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen. Dat is de zelfservice van AfterPay.