Bekijk hier de volledige review van de Supreme Skin S1 gemaakt door Addicted2Beauty! In deze review gaat ze in op de werking en de resultaten van het apparaat. Ben jij ook benieuwd hoe zij heeft ervaren bekijk dan hier onder de review.

Vandaag wil ik jullie meer vertellen over de Supreme Skin S1, de nieuwste technologie op het gebied van DIY skin care. Ook review ik samen met Nisha het apparaat. 

SUPREME SKIN S1 

Helaas is niet iedereen gezegend met een mooie, gezonde en glowy huid. Stap één naar een mooie huid is je huid goed reinigen en verzorgen. Met de Supreme Skin geef je jezelf een professionele behandeling zonder de deur uit te hoeven voor een dure gezichtsbehandeling. Het ijzeren plaatje trilt 25.000 keer per minuut waardoor de vuiligheid in je huid los komt. Dankzij de diepe reiniging worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert, daardoor zal dofheid van de huid afnemen. Ook worden huidverzorgingsproducten als crèmes, serums en oliën beter opgenomen door de huid.

Wat doet het voor je huid?

  • Het ontdoet de huid van bacteriën.
  • Verwijdert mee-eters, puistjes, onzuiverheden, talg en dode huidcellen.
  • Het verbetert de huidtint, microcirculatie en oxidatie van de huid.
  • Het helpt de huid te vernieuwen en het helpt mee aan het natuurlijk herstel van de huid.
  • En het voedt en verzacht de huid. Ook zorgt het voor vermindering van rimpels.

Gebruiksaanwijzing

Supreme Skin raadt aan om het apparaat 1x  per dag (circa 15 min) te gebruiken voor het beste resultaat. De bediening van de S1 is erg simpel, je drukt 1x op de aan/uit knop om het apparaat aan te zetten en de passende stand van de behandeling aan te zetten. De Supreme skin heeft twee verschillende behandelingen: Reinigen en voeden/liften.

1. REINIGEN (+ ionen en ultrasonische geluidsgolven)
Gebruik bij het reinigen altijd water en zorg dat het huid oppervlak nat is wanneer het behandeld wordt. Door middel van de + ionen en de ultrasonische geluidsgolven worden bacteriën door middel van trillingen geheel pijnloos naar het huidoppervlak gebracht. Positieve ionen zorgen voor een grondige onderhuidse reiniging waardoor de aanmaak van acne wordt verminderd.

2. VOEDEN/LIFTEN (- ionen en EMS)
Zorg bij de voedende/liftende functie ervoor dat je gebruik maakt van een crème of een voedende olie zodat de huid de voedingstoffen beter kan opnemen. De negatieve ionen dringen diep door tot in de huid, wat resulteert in een verbeterde voedingsopname.

Naast reinigen en voeden zorgt de EMS massage stand voor stimulatie in de spieren waardoor het herstelproces van de huid wordt bevordert, het gevolg hiervan is dat de huid strakker wordt en elastischer.

Belangrijk
Het wordt afgeraden om gebruik te maken van de Supreme Skin S1 tijdens de zwangerschap. Na de bevalling kun je wel weer gebruik maken van het apparaat.

Prijs/levering
De Supreme Skin S1 is verkrijgbaar op de website voor €79.95 inclusief verzendkosten. Ook fijn om te weten: vóór 17:00 besteld? Volgende dag in huis! In België is de levertijd 2 werkdagen. Alleen tijdens kerst en nieuwjaar worden er geen pakketten verzonden.

ERVARING / NISHA GAJADIN

DSC08474Supreme Skin is mij goed bevallen. Mijn eerst indruk van het apparaat was vooral dat ik bang was dat het pijn zou doen, maar zodra Reshma met het apparaat over mijn huid ging was dat gevoel ook weg. Je voelt namelijk helemaal geen pijn, slechts dat je huid wat strakker wordt getrokken.

Tijdens de reinigende behandeling voelde ik dat mijn gezicht strak getrokken werd, mijn poriën waren open en het leek alsof mijn huid weer kon ademen. Je kent dat wel na een schoonheidsbehandeling bij de schoonheidsspecialist, je huid voelt als herboren. Ook de voedende- en liftende behandeling van de Supreme Skin is mij goed bevallen, mijn huid voelde gelijk al glad en zacht aan. Dagen erna voelde mijn huid zacht aan, net een babyhuidje.


Het verschil van voor en na de behandeling is vrij groot. Voor de behandeling voelde mijn huid wat korrelig aan, ik denk met name door mijn onzuiverheden. Na de behandeling voelt mijn huid gereinigd, zacht, glad en verzorgd aan.

Ik zou dit apparaat zeker aanbevelen aan anderen, het doet namelijk precies wat hij hoort te doen. Geen valse beloftes of vals hoop. Daarnaast is het voor mij als student erg fijn omdat ik zo op een wat goedkopere manier de beste verzorging voor mijn huid kan zorgen zonder naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik kan het gewoon thuis in de badkamer zelf doen! Hieronder zie je ook het resultaat, en dat na slechts één behandeling!! De Supreme Skin geef ik een dikke 9, omdat ik er ontzettend enthousiast over ben. Eenmaal thuis was mijn moeder zelf ook erg enthousiast en gaan we er snel ook een aanschaffen!

Wil je de Supreme Skin bestellen of meer informatie? Ga naar de facebookpagina of website van Supreme Skin.